Ring til os på telefon 40 38 24 23

Skriv til os på e-mail skovbjergteknik@mail.dk

Vandteknik med dine egne eksperter

Her ved Skovbjerg Teknik er vi eksperter i alle former for arbejde med vandteknik.

Vi har igennem tiden arbejdet med vandteknik for mange både private, erhvervslivet og offentlige institutioner over hele Danmark, og vi er også klar til at hjælpe dig med en professionel løsning.

Vores arbejde med vandteknik

​Vores opgaver råder over alt inden for vandteknik.

Vi arbejder for eksempel meget med service af kemidoseringer. Kemidoseringen styrer og regulerer PH- og klor værdien i vandet, og det er utrolig vigtigt, at denne fungerer optimalt. Hvis den ikke måler korrekt, kan vi komme ud og lave service af den ved at kalibrere den, gøre den grundigt rent eller skifte cenfor på den.

Udover arbejde med vandteknik, foretager vi også service af pumper samt udskiftning af pumper, og vi udskifter desuden også varmevekslere.

Spar penge med vores ekspertise

​Ved Skovbjerg Teknik kan vi gøre din vandteknik bedre og på samme tid spare dig for penge. Når vi udskifter pumper og varmevekslere, sørger vi nemlig for at installere nye og mere energivenlige løsninger.

Dette sparer på strømmen og giver dig en energioptimering, der kan være en rigtig god investering og spare dig for mange penge på sigt.

Vi er altid villige til at give dig gratis råd og tips med på vejen, hvis du skulle have nogle spørgsmål om vandteknik.

​For mere information om vores arbejde eller for at få et uforpligtende tilbud bedes du kontakte os på telefon 40 38 24 23 eller på e-mail skovbjergteknik@mail.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Skovbjerg teknik​

Stensædevej 1, 6900 Skjern

Telefon: 40 38 24 23

E-mail: skovbjergteknik@mail.dk