Ring til os på telefon 40 38 24 23

Skriv til os på e-mail skovbjergteknik@mail.dk

Aktivt kul til vand tilbydes til svømmebassiner

Her ved Skovbjerg Teknik leverer og arbejder vi med aktivt kul til vand, over hele Danmark.

Vi arbejder primært med erhverv og offentlige institutioner, men aktivt kul kan også anvendes i private svømmebassiner og spabade.

Hvad er aktivt kul?

Aktivt kul er et affaldsstof, der fjerne den bundne klor og andre skadelige stoffer, der findes i svømmehaller og andre bassiner. Det er altså en behandlingsform, der kan anvendes til alle former for bassiner både i svømmehaller, på hoteller eller i private hjem, hvor badebassiner og spabade skal holdes rene og fri fra stoffer.

Vi sælger og leverer aktivt kul til vand over hele landet, så i kan holde jeres svømmehaller og badelande rene.

Hvordan fungerer aktivt kul til vand?

For at kunne leve op til de høje standarder der er inden for hygiejne i svømmehaller, er det vigtigt at vandet holdes rent og fri for skadelige stoffer. Vores løsninger med aktivt kul til vand kan hjælpe jer med at gøre dette, så i fortsat har et rent og sundt bassin.

Det fungerer ved, at det tiltrækker og fjerne de skadelige stoffer, der findes i vandet. Dette gælder både for den bundne klor, men også for andre stoffer, der kan være usunde for mennesker.

​Kullet skal skiftes i mellem 1-5 år alt afhængig af badebelastningen, og hvor god hygiejnen generelt er for brugere af bassinet. Et børnebassin skal derfor skiftes oftere end normalt.

For mere information om vores arbejde med kul bedes i kontakte os på telefon 40 38 24 23 eller på e-mail skovbjergteknik@mail.dk.​​

Skovbjerg teknik​

Stensædevej 1, 6900 Skjern

Telefon: 40 38 24 23

E-mail: skovbjergteknik@mail.dk