Ring til os på telefon 40 38 24 23

Skriv til os på e-mail skovbjergteknik@mail.dk

Omvendt osmose anlæg og omvendt osmose filter tilbydes

Ved Skovbjerg Teknik har vi valgt at specialisere os i alt arbejde i forbindelse med omvendt osmose anlæg og omvendt osmose filter.

Vi leverer, servicerer og reparerer alle former for omvendt osmose anlæg samt vandrensningsanlæg i hele Danmark.

Vores arbejde med omvendt osmose anlæg

​Dit vandbehandlingsanlæg dækker over både filtre, pumper, varmevekslere, rør og kemidoseringen. Vi kender alt til dette og har arbejdet med det lige siden 1993.

Vi kan derfor hjælpe både private, erhverv og offentlige institutioner med levering, service og renovering af et omvendt osmose anlæg. Dette gælder både for svømmehaller, badelande, akvarier, hoteller, campingpladser og spabade.

Der er ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe med, når det kommer til anlæg og omvendt osmose filter.

Spar mange penge med omvendt osmose filter

​Et normalt anlæg bruger utrolig meget energi og koster derfor mange penge. Ved at optimere anlæget med eksempelvis et omvendt osmose filter vil du kunne spare mange penge på energiudgifterne.

Vores optimeringer kan for eksempel være i form af at rense og rengøre anlægget og omlægge rørføringen. En optimeret rørføring giver nemlig både renere vand og kræver mindre energi. Vi kan også udskifte hele vandrensningsanlægget og levere og installere et nyt omvendt osmose anlæg, der er mere energivenligt. Dette skåner både miljøet og gør dit vand renere, plus at du vil kunne spare penge på sigt.

Vi er altid villige til at give dig meget mere vejledning og gode råd og tips med på vejen. Når du kontakter os på telefon 40 38 24 23 eller på e-mail skovbjergteknik@mail.dk, kan vi give dig mere informatiom om alt vores arbejde, og vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Skovbjerg teknik​

Stensædevej 1, 6900 Skjern

Telefon: 40 38 24 23

E-mail: skovbjergteknik@mail.dk